retele structurate voce date

retele structurate voce/date suceava REŢELE STRUCTURATE VOCE-DATE

Afacerile de orice tip înseamnă comunicare: cu clienţii, cu angajaţii, cu furnizorii şi partenerii.

Fie că este vorba de trimis sau primit fax-uri, e-mail-uri, acces complet la toate resursele de pe Internet, avem soluţiile pentru creşterea afacerii dumneavoastră prin servicii complete de reţelistică.

Voce

Vă oferim soluţii complete de comunicare pentru afaceri de orice dimensiune:
• VoiP
• Telefonie tradiţională
• Conferinţe video
• Soluţii integrate: voce, date şi internet.

Brand-urile cu care lucrăm
Panasonic
Panasonic Corporation (Matsushita Electric Industrial Co. Ltd) este fără nici o indoială una dintre cele mai mari şi de succes companii care produce electronice şi produse electrice. Produsele Panasonic Corporation sunt cunoscute în Romania sub mărcile Panasonic şi Technics. Pe plan mondial sunt cunoscute sub mărci ca National, Ramsa, Quasar si MAS (Matsushita Avionics).
SIEMENS
Siemens Enterprise Communications este considerat lider şi inovator în industria de comunicaţii a companiilor şi poate livra o gamă completă de soluţii pentru companii. Acestea cuprind tot spectrul, de la unirea reţelelor complexe cu medii IT, până la idei pentru dispozitive simple, de zi cu zi care ţin în legătură pe toată lumea. Siemens oferă soluţii inovatoare, sigure şi flexibile, care pot unifica comunicaţiile indiferent de tip şi mărime.
Alcatel-Lucent
Alcatel-Lucent este o companie care transcede dimesiunile graniţelor naţionale. Diversitatea culturală, prezentă în 130 de ţări fac din Alcatel-Lucent un partener pentru fiecare piaţă locală, pentru fiecare client, oriunde s-ar afla. Alcatel-Lucent furnizează soluţii care permit operatorilor, marilor companii şi instituţiilor publice din întreaga lume să ofere servicii de comunicaţii de voce, date şi video utilizatorilor finali. Compania este lider mondial în comunicaţii de bandă largă fixe şi mobile, în convergenţă, în tehnologii, aplicaţii şi servicii IP şi oferă soluţii la cheie care permit asigurarea de servicii complete de comunicaţii utilizatorilor individuali, acasă, la servici sau în timpul deplasărilor acestora.

Cablaje polivalente de transmisie

Proiectare soluţii personalizate pentru reţele structurate voce-date:
  • • categorie 5+
  • • categorie 6
  • • categorie 7.

Brand-urile cu care lucrăm
AMP Netconnect - Tyco Electronics
Prin divizia sa AMP NETCONNECT, Tyco Electronics este lider mondial în cablarea structurată a reţelelor pentru comunicaţii, date şi video. Sistemele de cablare AMP NETCONNECT pe cupru şi fibră optică se potrivesc tuturor aplicaţiilor, de la telefonia analogică la 10 GBit Ethernet.

pdf Descarcă catalog produse AMP

NEXANS
Ca lider mondial în industria cablurilor, Nexans oferă o gamă extinsă de cabluri şi sisteme de cablare pentru creşterea productivităţii, pentru a îmbunătăţi performanţele afacerilor, pentru sporirea securităţii, creşterii calităţii vieţii şi asigurarea fiabilităţii reţelei pe termen lung.

pdf Descarcă catalog produse NEXANS

Certificare reţele

Certificare reţele până la categoria 6 cu Analizor Fluke DTX 1850.

MULŢUMIM CLIENŢILOR PENTRU ÎNCREDEREA ACORDATĂ
Proiectele reprezentative pe care le-am implementat reprezintă cartea noastră de vizită:

Praktiker
BCR
DECATHLON
Volvo
Carrefour
Synevo
Raiffeisen Bank
Bancpost
IPSO
Ambro
Primaria Suceava
Orange
Euroweb
RDS
NextGEN
Prime Telecom
Shopping City Suceava
Shopping City Sibiu
Policlinica Bethesda
Capgemini
Penny Market
Profi Romania
Primagra
Universitatea Suceava
Holzindustrie Schweighofer
Romanel
Hotel Galany
Adria
Uniunea Polonezilor din Romania
Spitalul Municipal de Urgenta Roman
Primaria Dumbraveni, jud Suceava
SRI