DESPRE NOIVĂ AJUTĂM SĂ MAXIMIZAŢI BENEFICIILE SOLUŢIILOR COMPLETE

» alarmare împotriva efracției,
» detecție și semnalizare incendiu,
» cablaje polivalente voce/date/video,
» sonorizare şi adresare publică,
» control acces şi pontaj,
» supraveghere video,
» automatizări porți și bariere,
» climatizare și aer condiționat.

Oferim servicii de consultanţă, proiectare, dezvoltare şi management de proiect, integrare de sistem şi suport operaţional. Experienţa dobândită în contractele de subantrepriză şi în cele de antrepriză generală de la înființarea comaniei în anul 2000 până azi ne recomandă ca un partener onest şi serios atât pentru proiecte complexe cât şi pentru cele mici dar pretenţioase.Misiunea noastră este să construim sisteme care lucrează pentru partenerii noștri, maximizând beneficiile unei abordări unificate de integrare de soluții. Strategia, listele de echipamente şi planurile detaliate sunt gândite în funcţie de nevoile, obiectivele şi bugetele fiecărui proiect în parte.

Certificare TÜV Rheinland InterCertActivitatea noastră este certificată ISO 9001:2008 și ISO 14001:2005 de către TÜV Rheinland InterCert.

Echipamentele şi materialele pe care le folosim sunt produse de marcă a unor producători renumiţi şi recunoscuţi pe plan mondial: Alcatel, Siemens, Nortel Networks, Panasonic, Tyco AMP, 3COM, Allied Telesyn, Dell, Daikin, și altele.

Alcatel Lucent SIEMENS NORTEL Networks Panasonic tyco Electronics AMP Netconnect 3com DELL DAIKIN Allied Telesyn
INTEGRATOR DE SOLUŢII
Fiind cel mai mare integrator de soluții de telecomunicații și securitate din Suceava, avem capacitatea dovedită de a gestiona o gamă largă de produse de la diferiți furnizori, de a le asambla și a le îngloba în proiecte de succes.

EXPERTIZĂ
Experienţa oamenilor care lucrează la noi şi cursurile de calificare la care au participat ne permit să ţinem ştacheta calităţii ridicată.

GARANŢIE 25 ANI
Garanţia oferită pentru sisteme complete, livrate la cheie, poate ajunge şi la 25 de ani.

SERVICE ÎN GARANŢIE ŞI POSTGARANŢIE
Pentru toate sistemele furnizate asigurăm service pe perioada de garanţie şi post garanţie pe bază de contract.

RESPONSABILITATE SOCIALĂ
Credem cu tărie în importanța susținerii inițiativelor sociale corecte și oneste, de aceea am tratat și tratăm cu mare responsabilitate implicarea companiei în astfel de programe. Suntem membru fondator și mândru sponsor al Clubului Sportiv Omnia.

CERTIFICĂRI ŞI AUTORIZĂRI
Ca integrator de solutii, este foarte important să dovedim că avem capacitatea de a gestiona o gamă largă de produse de la diferiţi furnizori, pentru a le asambla şi a le pune în proiecte de succes. Pentru Netcom Activ, cel mai mare integrator de soluţii de telecomunicaţii şi securitate din Suceava, este o necesitate să-şi îmbunătăţească continuu portofoliul de certificări.MULŢUMIM CLIENŢILOR PENTRU ÎNCREDEREA ACORDATĂ
Proiectele reprezentative pe care le-am implementat reprezintă cartea noastră de vizită:

Praktiker
BCR
DECATHLON
Volvo
Carrefour
Synevo
Raiffeisen Bank
Bancpost
IPSO
Ambro
Primaria Suceava
Orange
Euroweb
RDS
NextGEN
Prime Telecom
Shopping City Suceava
Shopping City Sibiu
Policlinica Bethesda
Capgemini
Penny Market
Profi Romania
Primagra
Universitatea Suceava
Holzindustrie Schweighofer
Romanel
Hotel Galany
Adria
Uniunea Polonezilor din Romania
Spitalul Municipal de Urgenta Roman
Primaria Dumbraveni, jud Suceava
SRI